Am împlinit 5 ani!

Wow, astăzi mi-a spus mami că mai e o lună până la ziua mea. Ce tare! O să primesc cadouri! Multe cadouri! M-au întrebat mami și tati ce îmi doresc de ziua mea, dacă vreau să merg la Disneyland sau vreau petrecere. M-am gândit să le spun că vreau petrecere, ca dacă mergem la Disneyland, sigur nu vor vrea să îmi cumpere tot ce îmi doresc. 🙂

În seara asta mami se tot uita pe telefon la rochițe și i-am spus că vreau să mă ajute să îmi caut rochița perfectă pentru ziua mea. Am prins-o într-o pasă foarte bună, pentru că mi-a arătat pe telefon cum pot să caut rochițe “de Elsa”. Dar eu voiam mai mult… Pantofi cu Elsa, perucă blondă, baghetă, tiara și multe alte lucruri. Credeți că m-am lăsat până când nu le-am ales pe toate??? Cred că am înnebunit-o pe mami, dar sper să se obișnuiască până la ziua mea pentru că în fiecare seara vreau să facem asta. E cel mai tare lucru!!!

De două săptămâni fac planuri în fiecare zi pentru ziua mea. Le-am spus părinților mei că îmi doresc ca petrecerea să fie la castel și să vină toate prințesele și toți prinții. Cred că s-au prins deja că îmi doresc cam tot. Yuhuu, abia aștept!!!

img_4202

Astăzi mami s-a supărat tare pe mine și a spus că dacă nu mă fac mai cuminte nu mai facem petrecere. Pffff…. Dar eu doar asta îmi doresc și totuși îmi vine să fac toate prostiile! Ce greu…

Oricum, eu cred că ei doar se prefac și indiferent cate obrăznicii voi face, tot vor organiza o petrecere.

Ce dimineață m-am trezit!!! Aștept de atâta timp ziua asta!!! Yeeeeey, e ziua mea!!! Mami, mami trezește-te!!! E ziua meaaaa!!!

S-a trezit mami, m-a luat în brațe și m-a pupat și mi-a urat “La mulți ani”… Păi atât??? Petrecerea, cadourile unde sunt? Chiar nu a uitat de “pedeapsa” mea?

Mami îmi spune că voi avea parte de cea mai frumoasa zi de naștere. Eu n-am mai pomenit zi de naștere fără petrecere… și totuși, dacă voi primi un tort cu Elsa și o rochiță “de Elsa” parcă nu aș mai fi atât de suparată.

E seară. Au venit musafirii în vizită. Sunt numai oameni mari, eu cu cine mă joc? N-avem nici măcar șampanie pentru copii? Groaznic! Nu-mi place deloc ziua asta. Oamenii mari mi-au adus cadourile pe care mi le-am dorit și acum vor să se joace cu mine. Ce drăguț din partea lor! Ia să inventez un joc nou și să îi pun la treabă! :)… dar  cât de distractiv să fie să te joci cu niște adulți?? S-au plictisit repede, cățeii (și al meu și cei care au venit în vizită lătrau, vrând să participe la jocul nostru), mă tot împiedicam de Mika care oricum nu înțelesese regulile jocului… ce mai.. era un haos de nedescris… Am încercat să mă mai plimb cu bicicleta primită cadou, dar mă încurcam trena de la rochiță… până am obosit. Mi-am zis că mai bine merg să dorm, că sigur nu mai e nicio petrecere…

Dimineață m-a trezit tati, iarăși prea devreme. Cică trebuie să mergem la un eveniment. Eh uite nu am niciun chef!!! Nici voi nu mi-ați făcut petrecere! Nu merg nicăieri!

Nu mai scap, trebuie să merg, dar totuși i-am convins să mergem și la locul de joacă după eveniment. Am ajuns la Mall și îmi amintesc că aici e un loc de joacă unde vin de când eram mică. Mami, tati putem să rămânem aici să mă joc? Slavă Domnului, au spus da! În sfarșit să mă distrez și eu puțin, chiar dacă nu mai e ziua mea. Mi-au spus acum că mergem la Gymboland înainte de eveniment, să vedem până la cât e programul. Eu sper să fie deschis până târziu!

Eeee…. Uite-o pe Daria, finuța mea, și pe Anya, prietena mea. Woooow, ce tare că ne-am întâlnit aici!!! Ce-or face cu punguțele alea? Aaaa, sunt pentru mine????? Serios???? Ia să văd ce cadouri am primit? Dar nu mai înțeleg nimic. Mami, ce e asta? E petrecerea surpriză de ziua mea? Yuhuuuuuu, ce mă bucur! Sunteți cei mai tari! Promit să fiu mai cuminte și mai ascultătoare. Au venit și Elsa… și Anna, ne-am jucat, am dansat și apoi a urmat cea mai tare surpriză. Am primit cel mai frumos tort din lume. E cu Elsa și Anna, exact cum mi-am dorit!!!

Am avut cea mai tare petrecere de ziua mea de naștere!!!

Multumim pentru complicitate: Gymboland, Morpho Macarons și Printesedevis.ro.

Comments

comments

Recent Posts

Leave a Comment