Le Dîner en Blanc Bucuresti

logodeb
rsz_1rsz__dof5191

Peste 500 de invitati au participat la prima editie “Le Dîner en Blanc” din Bucuresti! 

Prima editie a evenimentului „Le Dîner en Blanc” – Bucuresti a atras peste 500 de entuziasti culturali, joi, 24.08.2017, in Piata George Enescu din Capitala.

rsz_dsc_019922
Evenimentul in sine a devenit faimos pentru vizionarile spectaculoase ale oaspetilor sai, imbracati in alb, care se aduna intr-un spatiu public, secret si special transformat!
Sute de oameni imbracati in alb si debordand de eleganta, pasiune si rafinament, s-au intalnit la cel mai mare “picnic sic” .
Pe parcursul serii, invitatii s-au bucurat de frumusetea unui eveniment “ALB” si de participarea la ceva neasteptat.
coll1

“Le Dîner en Blanc” aminteste de eleganta si stralucirea societatii franceze, iar invitatii s-au indemnat unii pe altii, stiind ca iau parte la un eveniment cu adevarat magic.
Fara trafic auto, fara trafic pietonal – doar trecatori uimiti de scena din fata lor.
Totul a fost un vis pe care l-a trait si Romania ….. in alb!

rsz_coll23

Persoanele publice prezente la eveniment : Giulia, Gina Pistol, Fabulous Muses ( Diana Enciu si Alina Tanasa), Otrava, Xonia, Adela Popescu si Radu Valcan, Cosmina Pasarin, Dani Otil, Speak, Flick, Sorin Boanta, s-au distrat si au dansat pe muzica live a celor de la Prestige Orchestra, au petrecut de muzica antrenanta oferita de catre Dj U-Gin (Resident DJ LOFT) si pe acordurile de vioara ale Alexandrei Violin.

untitwrerreled

Creat in Paris in urma cu aproape 30 de ani, acest fenomen global a fost preluat de peste 70 de mari orase din intreaga lume, cum ar fi: New York, Miami, Sydney, Los Angeles, Singapore, Mexico City, Hong Kong, Montreal, Tokyo si Abidjan.

rsz_sdsdsdsdsdsdsd
Premiera „Le Dîner en Blanc” – Bucharest nu ar fi fost posibila fara implicarea colaboratorilor nostri.
Printre care ne numara si Ariel 3in1 PODS care a fost prezent la cea mai mare cina in alb, intr-un decor impecabil, alaturi de Chef Sorin Bontea si multi alti invitati.
sorin
Parteneri : P&G, Cramele Recas’
Colaboratori: Athenee Palace Hilton Bucharest, Dorna, Tiriac Auto, EventStuff.ro
Parteneri Media: Radio Zu, Luxury, Social Agenda.
rsz__dof5275

Comments

comments

Recent Posts

Leave a Comment