Luna Iubirii se sarbatoreste la Park Lake Shopping Center

thumbnail
Nu-i așa ca cel mai frumos sentiment merită să fie premiat? Câștigătoare absolută, iubirea, este sarbatorita in luna Februarie la Park Lake Shopping Center asa cum se cuvine.
Pe data de 10 februarie, începând cu ora 19:00, cuplurile prezente în centrul comercial vor putea asculta live cele mai cunoscute, dar și cele mai noi melodii ale trupei Direcția 5 iar eu fiind o fana declarata a acestei formatii abia astept concertul care va avea loc la parter, în zona Main Square mai ales finalul acestuia va fi marcat de 1 000 de baloane roșii eliberate deasupra publicului. Surprizele nu se opresc aici! Participanții la eveniment vor avea șansa să câștige unul dintre premiile oferite de magazinele partenere și ascunse în interiorul baloanelor, precum și premiul cel mare – un inel cu diamant Salvini, oferit de magazinul Kultho și un telefon iPhone 8.
De asemenea, în weekend-ul 10 – 11 februarie, între orele 14:00 – 20:00, cabina foto special pregătită pentru publicul mall-ului va aștepta cuplurile de îndrăgostiți, și nu numai, să își exprime sentimentele în moduri cât mai expresive: în fotografii-instant.
Recunosc ca abia astept sa merg pe 17 februarie la ParkLake Shopping Center deoarece intre orele 16:00-20:00, cu sprijinul școlii de dans Happy Star toti pasionații de dans sunt invitati să participe la spectacole de kizomba, bachata și salsa. Evenimentul are loc la parter, în zona Main Square.
În perioada 08 februarie – 08 martie ParkLake Shopping Center gazduiește un târg tematic dedicat sărbătorii iubirii. Expozanţii îi aşteaptă pe îndrăgostiți şi nu numai cu nenumărate dovezi de dragoste, ideale pentru a-i surprinde pe cei dragi lor. La parter, intrarea dinspre Starbucks și Second Cup, participanţi vor prezenta sugestii de cadouri pentru toate gusturile: decoraţiuni, bijuterii, cosmetice, dulciuri şi multe altele.
Magazine Partenere: iStyle, Kultho, Worldclass, Magnolia, Il Passo, Reserved, House, Cropp, Sinsay, Gloria Jeans, Lanidor, Luxury Gift, Gatta, Tommy Jeans, HANDSOME MONK COFFEE, Bigotti, Yves Rocher, Cinema City, Gherasos, Forever 21, Starbucks
Partener Media: ProFM
Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.
Presimt ca luna Februarie va fi cu adevarat magica impreuna cu ParkLake Shopping Center. Hai si tu!

Comments

comments

Recent Posts

Leave a Comment