Mobila pictata

In general imi plac lucrurile hand made. Si, da, cele mai speciale si mai dragi sufletului meu, sunt cele facute chiar cu mainile mele.

Si, uitandu-ma prin casa si gandidu-ma ce as mai putea schimba la pret redus, evident, mi-a mai venit o idee 🙂 : cum ar fi sa-mi vopsesc mobila?!

Bine, bine, stiu ca e o idee indrazneata dar, daca aveti talent la desen si implicit doua maini dibace, puteti crea o opera de arta din piesele voastre de mobilier.

Recunosc, eu nu m-am aventurat decat la piese mici dar, a fost fun si mi-a placut ce a iesit 🙂 .

Bineinteles, nu sunt vreo talentata in ale pictatului, drept urmare nu am facut cine stie ce desene dar, m-am axat pe culoare. Ce am facut?! Am pictat o masa luata de la Ikea cu 50 de lei, niste abajururi si niste mici decoratiuni- o farfurioara pe care tin lumanari si niste litere din lemn.

Asa cum spuneam si in articolele trecute, in algerea culorilor trebuie sa aveti in vedere si cromatica incaperii in care se afla obiectul ce-l doriti restilizat. Dupa ce v-ati facut planul, puteti pleca la cumparaturi. Mergeti intr-un magazin de vopseluri sau intr-unul de bricolaj, oferta este variata si acolo, si alegeti tipul de vopsea in functie de ce vreti sa colorati: lemn, sticla, metal sau materiale textile. Preturile variaza intre 30 si 60 de lei. Va mai trebuie si niste pensule si poate niste buretei- explic mai tarziu, si aici, cu 30,40 de lei scapati.

Dupa ce v-ati facut stocul, incepeti treaba 🙂 .

Sunt sigura ca o sa va faca placere si ca o sa va bucurati la maximum de rezultat!

Si acum, ca sa ma intorc la buretei, va povestesc de indrazneala mea maxima pentru acest DIY. Dupa ce am pictat un abajur alb, din material textil, in culoarea oului de rata, i-am

aplicat niste buline gri cu ajutorul unui buretel rotund. Rezultatul final, pentru mine, of course, priceless!!!!

Deci, spor la vopsit!

P.S: pentru inspiratie la nivel inalt, va las mai jos niste imagini…. indraznete 🙂

A bientôt!

Comments

comments

Recent Posts

Leave a Comment