“NOI”, casatoriti si cu copii

Imi ziceau unele femei, care devenisera deja mame, acum cativa ani sa mai astept pana sa fac copii sau daca fac sa nu uit niciodata sa fiu femeie pentru sotul meu. N-am inteles ce au vrut sa spuna. Nici macar dup ace a venit pe lume fetita noastra si eu m-am mutat de buna voie in camera ei ca sa ii fiu aproape. N-am priceput nici macar cand Antonia noastra s-a hotarat ca ii e mai bine intre mami si tati in pat pentru ca usor, usor ne-am obisnuit cu somnul asta in 3. Au fost cateva luni foarte grele, eu eram epuizata din cauza faptului ca stateam 24 din 24 cu cea mica, Vlad era obosit de la birou si am tot gasit scuze si motive pentru care relatia noastra intima aproape ca disparuse. Mai fugeam un weekend pe undeva dar ne-am dat seama ca faptul ca ne programam cand sa ne traim viata de cuplu nu ne ajuta prea mult. E clar ca timp pentru noi am mai gasit avand in vedere ca am mai facut un copil. 🙂

fullsizerender

Stateam de curand si povesteam cu prietenele mele despre viata inainte si dupa casatorie. Doar una dintre noi, fara copii, ne povestea ca e mai greu parca sa isi faca timp sa faca dragoste cu sotul ei de 3 ori pe zi ca inainte. Noi, cele cu copii, eram aproape socate de numar, in primul rand. Ne si imaginam cum ar fi ca pe langa tot ce implica statul cu copiii nostri sa mai gasim putere si pentru cifra 3. O gluma! Bun, deci hai sa vedem cum sta treaba.

Te indragostesti, te casatoresti, faci copii si gata? Dupa asta sigur trebuie sa urmeze ceva, nu? Inteleg ca unele femei dup ace nasc nu mai gasesc putere sa fie cum erau inainte de nastere ca am fost si eu acolo. Singurele lucruri pe care le faceam era sa alaptez copilul, sa fac curatenie, sa gatesc, sa apuc sa fac dus dimineata si seara si maximum imi aruncam pe mine o pijama cu 101 dalmatieni sau eventual un trenning comod si imi prindeam si un mot in varful capului. Sotul meu ajungea tarziu de la birou si tot ce intelegeam prin “sexy” era sa ii pregatesc masa si apoi sa adorm copilul. 🙂 am revazut de curand niste poze din acea perioada a mea: “Sunt mama suprema!”

Mai apoi a aparut si Mika in viata noastra si lucrurile s-au complicat definitiv. Si totusi, cumva ne e de ajuns ce avem. Gasim unele momente de intimitate, uneori cu adrenalina alteori nu. Mai fugim de acasa 2 nopti pe la munte sau la mare. Cumva reusim sa ne regasim pe noi ca si cuplu in fiecare lucru pe care il facem. Chiar si atunci cand ne certam. Noroc cu makeup sex. 🙂

In concluzie eu cred ca daca vrei sa mentii aprins focul pasiunii dupa cativa ani de casnicie sau dupa aparitia copiilor nu iti trebuie decat o buna organizare si o dragoste neconditionata de sine. Iubeste-te pe tine, ai rabdare, doreste-ti sa fii cea mai buna versiune a ta. Rolul de ‘mama grijulie’ se completeaza de minune cu rolul de ‘iubita’ a barbatului pe care l-ai ales.

Comments

comments

Recent Posts

Leave a Comment